29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

Kütahyalı iş adamı Cumhurbaşkanı Erdoğanın seçim başarısı için adak kesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyalı iş adamı Cumhurbaşkanı Erdoğanın seçim başarısı için adak kesti
Abone ol
Kütahyalı Iş Adamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Başarısı Için Kurban Kesti

Kütahyalı iş adamı Ali Kılınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla adak hayvan kesti.

Adak kesim törenine AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, AK Parti teşkilat mensupları, Tulü Porselen Fabrikası çalışanları katıldı. Protokol konuşmalarının ardından adak hayvan dualar eşliğinde kesildi.

İş adamı Ali Kılınç, yaptığı konuşmada, "Bugün burada oluş amacımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için seçimlerden önce niyetine girmiş olduğumuz adak kesmek için toplandık. Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Sağlık versin. Bu sevda burada bitmez diyorum" dedi.

"Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız"

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, "Sebebi samimi niyetle başlayan, samimiyetle devam eden bir seçim çalışmasından sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bulunduğu ve hak ettiği koltuğa tekrar oturtmak oldu. Bunun yanında mecliste çoğunluğu elde etmiş bir grubumuz var ki, Türkiye Yüzyıl’ının başlangıcıyla ilgili ilk grup, önümüzdeki dönemle ilgili Türkiye Yüzyıl’ının yanında Kütahya’nın da Yüzyılını da başlayabilmesi için bizlerde üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz" diye konuştu.

"Kütahyalılar Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı"

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, "Ali Kılınç abimizin Cumhurbaşkanımıza karşı olan o sevdasına ben birebir şahidim. Bugün burada bu gerçekleştirmiş olduğu adak merasimi ve bu hassas düşüncesinden dolayı ben kendisine özellikle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kütahya ekonomisine, Kütahya ekonomisine, Türkiye yüzyılına vermiş olduğu katkılardan dolayı da hassaten teşekkür ediyorum. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini geçirdik. Atlattık. Yine yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızı, cumhurbaşkanı olarak o koltuğa oturttuk. Kütahya’mıza geçmişte olduğu gibi yine bu seçim döneminde de hem AK Partimize, hem de Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühünü gösterdi. Tabi sizler Cumhuriyetimizin bu 2. Yüzyılında bize önemli bir görev önemli bir sorumluluk tevdi ettiniz. AK Parti olarak mecliste inşallah 3 milletvekili ile Kütahya’mızı AK Parti olarak temsil edeceğiz. Bizlerde Türkiye yüzyılı inşasında, Kütahya yüzyılı inşasında üzerimize düşen görevi yapacağız" şeklinde konuştu.

"Kütahya için çalışacağız"

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, “Tüm Türkiye Kütahya’mızda da olduğu gibi çetin bir seçim sürecine girdik. Tarihte ilk defa böylesine bir seçime tanıklık ettik. 14 Mayıs’ta gerçekleşen milli irade, 28 Mayıs’ta da tecelli etti. Cumhurbaşkanımıza olan güveni bu milletin yine Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğu ve Cumhurbaşkanımızı Cumartesi günü yeminini yaptırarak o koltuğuna yerleştirdik. Seçimler siyasi tercih dönemidir. Bu tercih döneminden sonra hizmet dönemidir. Kenetlenmiş bir şekilde tek gaye Kütahya ortak menfaatleri ve Kütahya’nın her ne sorunu varsa, her neye ihtiyacı varsa bunların takibi noktasında bir araya geleceğimizi söylemiştik ve bir araya da geldik. Bundan sonra bize düşen sadece ve sadece Kütahya’mızın ortak menfaatleri doğrultusunda toplanarak hareket etmektir” ifadelerini kullandı.

"Ege bölgesinin birincisiyiz"

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ise, “Önemli bir seçimi geride bıraktık. 14 Mayıs seçimleri ülkemiz adına bölgemiz adına Dünya adına sonucu merakla beklenen seçimlerdi. Bir yıldan beri bu görevde sizlerle beraber bu seçim için çalıştık. Hakikaten Kütahya 29 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde göstermiş olduğu heyecanı o günkü coşkuyu 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta tekrarlamaktan geri durmadı. Bunun için Kütahya’ya çok minnettarız. 21 yıllık tarihimizde AK Parti’nin Kütahya’da ki oranını ilk 10’un içine sokan 2018 yılında Cumhurbaşkanı oy ’un da yüzde 70’in üzerine çıkan, aynı başarıyı yine 28 Mayıs’ta tekrarlayan Kütahya’mıza hepimizin teşekkür borcu var. Biz teşkilat olarak bu süreçte bir tek şeyi hedefledik. İyi bir kadro kurmak ve önümüzdeki 5 yılı Kütahya için çok daha değerli hale getirmek. Şimdiden başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kütahya’da ki pek çok beklentinin aksine AK Parti’nin Kütahya’da halen umudun, geleceğin, güvenin, emanet edilecek tek adres olduğunun halk tarafından herkese ve hatta tüm Türkiye’ye gösterildiğini düşünüyorum. AK Parti bir hizmet hareketi, bir kadro hareketidir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitliste 15 haftalık gebe hastaya ‘Torsiyone Over Kisti ameliyatıÖnceki Haber

Bitliste 15 haftalık gebe hastaya ‘Torsi...

FIFPRO Player IQ Büyümenin Ötesi Toplantısı yapıldıSonraki Haber

FIFPRO Player IQ Büyümenin Ötesi Toplant...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar