Kütahyada Polis Haftasında bilgilendirme stantları kuruldu

Kütahya’da Polis Haftası’nda Bilgilendirme Stantları Kuruldu

Kütahyada Polis Haftasında bilgilendirme stantları kuruldu
Haberler'de Abone Ol

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Sera AVM ve Sevgi Yolu’nda kurulan stantlarda emniyet birimleri tarafından çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı. Vatandaşlara; Toplum Destekli Polislik faaliyetleri, KADES, güvenli internet kullanımı, iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık yöntemleri ve korunma yolları, şüpheli durumlarda yapılması gerekenler ile 112 Acil Çağrı Merkezi’nin etkin kullanımı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında da farkındalık çalışması yürütüldü.

Etkinlikte broşürler dağıtılırken vatandaşlara karanfil takdim edildi. Emniyet yetkilileri, toplumun bilinçlendirilmesi ve güvenliğin artırılması amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.