Kütahyada Karayolları ekipleri teyakkuzda

Kütahya’da Karayolları Ekipleri Teyakkuzda

Kütahyada Karayolları ekipleri teyakkuzda
Haberler'de Abone Ol

Kütahya’da hava sıcaklıklarının sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesiyle birlikte Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla kent genelinde teyakkuz haline geçti.

Kütahya genelinde etkisini artıran Sibirya soğukları, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi 10 ile 15 derece arasında seyrettiği kentte, Karayolları ekipleri özellikle yüksek kesimler ile ana kavşak noktalarında hazır bekliyor.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Kütahya-Afyonkarahisar, Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Tavşanlı karayolları başta olmak üzere, buzlanma riskinin yüksek olduğu güzergâhlarda iş makineleriyle devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Muhtemel kar yağışı ve buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme araçları da kritik kavşak noktalarında konuşlandırıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.