Kütahya Şehir Hastanesinde tüpsüz narkoz ile operasyon

Kütahya şehir Hastanesi'nde Ses Kısıklığı, Ses Bozukluğu, Aspirasyon Ve Solunum Sıkıntısı Gibi şikayetleri Bulunan Hastalara, Yüksek Akımlı Nazal Oksijen Kullanılarak, Entübe Edilmeden Tüpsüz Narkoz Ile Operasyonun Güvenle Yapıldığı Bildirildi.

Kütahya Şehir Hastanesinde tüpsüz narkoz ile operasyon
Haberler'de Abone Ol

Kütahya Şehir Hastanesi’nde ses kısıklığı, ses bozukluğu, aspirasyon ve solunum sıkıntısı gibi şikayetleri bulunan hastalara, yüksek akımlı nazal oksijen kullanılarak, entübe edilmeden tüpsüz narkoz ile operasyonun güvenle yapıldığı bildirildi.

Kütahya Şehir Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Türe işbirliği ile Vokal Kord Paralizi (çok farklı etiyolojik sebeplerle meydana gelen ses tellerinin hareket kısıtlılığı) nedeniyle Enjeksiyon Laringoplasti (Ses teli dolgusu ses tellerine çeşitli dolgu maddelerinin enjekte edilmesi) işlemi gerçekleştirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.