Kuşadası'nda vatandaşlar güne sporla başladı

Aydın Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü Koordinesinde Kuşadası Ilçesinde Sabah Yürüyüşü Etkinliği Gerçekleştirilirken, Vatandaşlar Güne Sporla Başladı.

Kuşadası'nda vatandaşlar güne sporla başladı
Haberler'de Abone Ol

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kuşadası ilçesinde sabah yürüyüşü etkinliği gerçekleştirilirken, vatandaşlar güne sporla başladı.

Aydın’da vatandaşların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan spor programı yoğun ilgi görüyor. Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında Kuşadası’nda da sabah yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, etkinlikte buluşan sporseverler gerçekleştirilen sporla güne zinde başladı. Tempolu yürüyüşün ardından ise vatandaşlar spor çalışmalarıyla güne devam etti.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "Kuşadası’nda güne hareketle başladık. Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz sabah yürüyüşünün ardından sağlık sporu çalışmalarıyla güne devam ettik" ifadeleri yer aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.