Kurban atıkları için vatandaşlara çöp poşeti dağıtıldı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz çöp poşeti dağıtıldı.

Kurban atıkları için vatandaşlara çöp poşeti dağıtıldı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz çöp poşeti dağıtıldı.

 Bayram süresince kurban kesiminden kaynaklanacak atıkların çevreye zarar vermemesi amacıyla, Toprakkale belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarına çöp poşetleri bırakıldı.

Camiler ve Mahallelerde Çöp Poşeti Dağıtımı

Toprakkale Belediyesi, bayram öncesi yaptığı açıklamada camiler başta olmak üzere ilçenin değişik bölgelerine çöp poşetleri bıraktığını duyurdu.

Belediye yetkilileri, bu çöp poşetlerinin özellikle kurban kesiminden sonra ortaya çıkacak atıklar için kullanılacağını belirtti.

Belediyenin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Vatandaşlarımızdan kurban kesiminden arta kalan atıkları bu poşetlere koyup ağzını sıkıca kapattıktan sonra çöp konteynerlerine bırakmalarını rica ediyoruz.

Böylece hem çevre temizliğini sağlamış hem de hijyenik koşulları korumuş olacağız."

Vatandaşlardan Destek Bekleniyor

Belediye, dağıtılan çöp poşetlerinin doğru şekilde kullanılması konusunda vatandaşlardan destek bekliyor.

Belediye ekipleri, bayram süresince düzenli olarak çöp toplama hizmetine devam edecek ve atıkların uygun şekilde bertaraf edilmesini sağlayacak.

Toprakkale Belediyesi, bu tür çevre dostu uygulamalarıyla ilçede yaşam kalitesini artırmayı ve halk sağlığını korumayı hedefliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.