Kumar oynayan 4 kişiye 25 bin TL ceza

Kocaeli'de Umuma Açık Eğlence Ve Istirahat Yerlerinde Yapılan Denetimlerde Kumar Oynayan 4 Kişiye, 25 Bin 700 Tl Ceza Uygulanırken Iş Yeri Sahibi Hakkında Ise Idari Işlem Başlatıldı.

Kumar oynayan 4 kişiye 25 bin TL ceza
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’de umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynayan 4 kişiye, 25 bin 700 TL ceza uygulanırken iş yeri sahibi hakkında ise idari işlem başlatıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak suçunun engellemesi amacıyla çalışma başlatıldı. Kartepe’de umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde yapılan denetimlerde, T.Z.’nin iş yerinde kumar oynattığı tespit edildi. Bunun üzerine iş yeri sahibi Z.T.’ye adli işlem yapılırken kumar oynayan 4 kişiye 27 bin 700 TL ceza uygulandı. 3 bin 500 TL’ye ise el konuldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.