Kuluncak'ta 50 yataklı otel projesinde çalışmalar sürüyor

Malatya'nın Kuluncak Ilçesinde, Turizm Ve Konaklama Kapasitesinin Artırılması Amacıyla Yapımına Başlanan 50 Yataklı Ve 16 Odalı Otel Projesinde çalışmalar Sürüyor.

Kuluncak'ta 50 yataklı otel projesinde çalışmalar sürüyor
Haberler'de Abone Ol

Malatya’nın Kuluncak ilçesinde, turizm ve konaklama kapasitesinin artırılması amacıyla yapımına başlanan 50 yataklı ve 16 odalı otel projesinde çalışmalar sürüyor.

İlçenin turizm potansiyeline katkı sağlaması beklenen proje kapsamında modern bir konaklama tesisi inşa ediliyor. Otelin tamamlanmasıyla birlikte Kuluncak’ın konaklama altyapısının güçlendirilmesi ve ilçeye gelen ziyaretçilere daha iyi hizmet sunulması hedefleniyor. Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, projenin ilçenin gelişimine ve geleceğine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.