Kuluda polis kurallara uymayan motosikletçilere göz açtırmıyor

Konya'nın Kulu Ilçesinde Ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ve Asayiş Ekipleri Kurallara Uymayan Motosiklet Sürücülerine Denetimlerini Sürdürüyor.

Kuluda polis kurallara uymayan motosikletçilere göz açtırmıyor
Haberler'de Abone Ol

Konya’nın Kulu ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Asayiş ekiplerinin kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetimleri sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, denetimler Atatürk Caddesi başta olmak üzere aşırı gürültü ve hız yapan motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirildi. Denetimlerde, kasksız, plakasız, eksik evrakı olan ve kurallara uymayan motosiklet sürücülerine cezai işlemler uygulanarak bazı motosikletler emniyet müdürlüğü bahçesine çekildi. Polis ekiplerinin cadde ve sokaklarda uygulamalara devam edeceği, kurallara uymayan sürücülere gerekli cezaların yazılacağı belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.