Küçükçekmecede istinat duvarının çöktüğü alan doldurulmaya başlandı

KÜÇÜKÇEKMECE’DE İSTİNAT DUVARININ ÇÖKTÜĞÜ İNŞAAT ALANINDA DOLDURMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI. DOLDURMA ÇALIŞMASI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Küçükçekmecede istinat duvarının çöktüğü alan doldurulmaya başlandı
Haberler'de Abone Ol

Küçükçekmece’de istinat duvarının çöktüğü inşaat alanında doldurma çalışmaları başladı. Doldurma çalışması havadan görüntülendi. Üniversite öğrencisi Ayça Çabuk, “Şuan çok şaşkınız ne yapacağımızı bilmiyoruz. Derslerimizde ertelendi” dedi.


Küçükçekmece’de dün akşam bir inşaatın istinat duvarı çökmüştü. Çökmeyle birlikte yan tarafta bulunan özel bir üniversitede de kısmi olarak çökme meydana gelmişti. Şimdi istinat duvarının çöktüğü inşaat alanına kepçeler ve hafriyat kamyonları geldi. Çöküğün olduğu alan doldurulmaya başlandı. Doldurma çalışması havadan görüntülendi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de alana gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


Üniversite öğrencisi Ayça Çabuk, “Şuan çok şaşkınız ne yapacağımızı bilmiyoruz. Derslerimizde ertelendi. Onlar hakkında da hiçbir fikrimiz yok. Başka bina kiralarız diyor o binayı kiralamaları ne zaman sürer yerleşmek daha sıkıntı. Şuan çok sıkıntılı bir durum. Onlarda haklı. Okul net bir fikir söylemedi" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.