Küçükçekmece’de Düğün Salonundaki Cinayette Tutuklama

İstanbul Küçükçekmece’de düğün salonunda çıkan bıçaklı kavgada 33 yaşındaki Klych Buriyev hayatını kaybetti. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Küçükçekmece’de Düğün Salonundaki Cinayette Tutuklama
Haberler'de Abone Ol

İstanbul Küçükçekmece’de bir düğün salonunda çıkan tartışma sırasında 33 yaşındaki Klych Buriyev’in bıçaklanarak hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli R.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bir düğün salonunda yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgaya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 

Olayın ardından Avcılar’da yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Düğün Salonundaki Tartışma Ölümle Sonuçlandı

Olay, Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi Nebioğlu Sokak üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, alkollü oldukları belirtilen R.T. ile 33 yaşındaki Klych Buriyev arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında R.T.'nin, Buriyev’i boyun bölgesinden bıçakladığı öne sürüldü. 

Ağır yaralanan Buriyev, olayın ardından hayatını kaybetti.

Şüpheli Avcılar’da Yakalandı

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yürütülen çalışmalar sonucunda R.T., İstanbul’un Avcılar ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 

Şüpheliyle birlikte olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak da ele geçirildi.

Mahkeme Tutuklama Kararı Verdi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.T., adli makamlara sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

İHA

İHA

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.