Küçük kız kolluk kuvvetleriyle selam durdu

şırnak’ın Beytüşşebap Ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı Kapsamında Düzenlenen Törende Küçük Kız, Kolluk Kuvvetleriyle Selam Durdu.

Küçük kız kolluk kuvvetleriyle selam durdu
Haberler'de Abone Ol

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen törende küçük kız, kolluk kuvvetleriyle selam durdu.

Kaymakamlık önünde gerçekleştirilen resmi programda, bir ilkokul öğrencisinin sergilediği anlamlı davranış dikkat çekti. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sırasında alanda görevli asker ve polislerin yanında yer alan minik öğrenci, kolluk kuvvetleri ile birlikte asker selamı vererek hazırola geçti. Küçük yaşına rağmen gösterdiği bu bilinçli ve saygı dolu duruş, protokol üyeleri ve vatandaşların takdirini topladı.

İstiklal Marşı boyunca selamını bozmayan öğrenci, törende bulunanların yüreğine dokundu. Duygusal anların yaşandığı programda, birçok vatandaş o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.