Kovalamaca sonucu yakalanan şahsın yere attığı poşetten uyuşturucu çıktı

Samsun’un Bafra Ilçesinde Polisin Dur Ihtarına Uymayarak Yaya Olarak Kaçan şahsın Yere Attığı Poşetten Uyuşturucu çıktı.

Kovalamaca sonucu yakalanan şahsın yere attığı poşetten uyuşturucu çıktı
Haberler'de Abone Ol

Samsun’un Bafra ilçesinde polisin ’dur’ ihtarına uymayarak yaya olarak kaçan şahsın yere attığı poşetten uyuşturucu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece terör, güvenlik ve yaya devriyeler Çilhane Mahallesi’nde şüphelendikleri şahsı durdurmak istedi. Şüpheli, ekiplerin ’dur’ ihtarına uymayarak elinde bulunan poşeti yere atarak yaya olarak kaçtı. Kovalamaca sonunda yakalanan M.Y.’nin yere attığı poşette 5,75 gram metamfetamin ile 6 gram kubar esrar ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen şahıs işlemlerinin ardından nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.