Kocaeli'de kaçakçılık operasyonu: 6,2 ton tütün ve 511 tarihi eser ele geçirildi

Kocaeli’de Jandarma Ekiplerinin Kaçakçılıkla Mücadele Kapsamında Düzenlediği Operasyonlarda 6 Ton 250 Kilogram Kıyılmış Tütün Ile Roma Ve Helenistik Dönemlere Ait Olduğu Değerlendirilen 511 Tarihi Eser Ele Geçirildi.

Kocaeli'de kaçakçılık operasyonu: 6,2 ton tütün ve 511 tarihi eser ele geçirildi
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’de düzenlenen operasyonlarda 6 ton 250 kilogram kıyılmış tütün ile Roma ve Helenistik dönemlere ait olduğu değerlendirilen 511 tarihi eser ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında, 30 Eylül günü bir araçta arama yapıldı. Aramada piyasa değeri yaklaşık 7 milyon TL olan 6 bin 250 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekiplerin aynı tarihte tarihi eser kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışmada ise bir şüphelinin üzerinde arama gerçekleştirildi. Aramada Roma ve Helenistik dönemlere ait olduğu değerlendirilen 511 adet tarihi eser ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.