Kızılörende çiftçilere ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu hibe edildi

AFYONKARAHİSAR’IN KIZILÖREN İLÇESİNDE, TARIM VE ORMAN İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE KAYMAKAMLIK TARAFINDAN ÜRETİCİYE ÜCRETSİZ AYÇİÇEĞİ TOHUMU HİBE EDİLDİ.

Kızılörende çiftçilere ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu hibe edildi
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve kaymakamlık tarafından üreticiye ücretsiz ayçiçeği tohumu hibe edildi.


Kızılören ilçesinde üreticilere 900 kilogram ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu hibe edildi. Üçte birinin Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından, üçte ikisinin de kaymakamlık tarafından karşılan 900 kilogramlık yağlık ayçiçeği tohumu Kızılören üreticileri bin 800 dekar alana ekim gerçekleştirdi.


Kızılören Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Akpınar, “Dağıtılan ücretsiz yağlık ayçiçeği tohumu sayesinde üretimi artırarak hem kendi bütçemize hem de devletimizin bütçesine katkı sağlamış olacağız. Bunun için Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek başta olmak üzere, Vali Yardımcımız Ömer Tekeş’e ve yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.