Kırklarelinde gıda ürünleri mercek altında

Denetimlerde, Mevzuata Aykırı Durumlarla Ilgili Gerekli Işlemler Uygulandı.

Kırklarelinde gıda ürünleri mercek altında
Haberler'de Abone Ol

Kırklareli’nde gıda işletmelerine yönelik denetimlerde mevzuata aykırı durumlarla ilgili gerekli işlemler uygulandı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik ekipleri, Demirköy, Pınarhisar, Babaeski ve Pehlivanköy ilçelerindeki market, lokanta ve et ürünleri satan iş yerlerini denetledi. Denetimlerde, son kullanma tarihi, saklama alanları gibi bölümlerde inceleme yaptı. Gıda ürünlerinin tek tek kontrol edildiği denetimlerde, mevzuata aykırı durumlarla ilgili gerekli işlemler uygulandı.

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, vatandaşların güvenli gıdaya ulaşması için denetimlerin devam ettiğini ifade ederek, Alo 174 Gıda Hattı üzerinden gelen şikâyetlere kısa sürede müdahale edildiğini vurguladı.

Karaca, tüketime sunulan ürünlerle ilgili resmi kontrollerin aralıksız devam ettiğini, mevzuat ile belirlenen kriterlere uymaması halinde idari yaptırımlar uygulandığını vurgulayarak, işletme sahiplerini uyardı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.