Kırklarelinde çevre yürüyüşü

Kırklareli çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Il Müdürlüğünce Türkiye çevre Haftası çerçevesinde çevre Yürüyüşü Düzenlendi. Davul Zurna Eşliğinde Gerçekleşen Yürüyüşün Sonunda Fidan Dağıtıldı

Kırklarelinde çevre yürüyüşü
Haberler'de Abone Ol

Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce Türkiye Çevre Haftası çerçevesinde çevre yürüyüşü düzenlendi. Davul zurna eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün sonunda fidan dağıtıldı.

Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Çevre Haftası çerçevesinde çevre yürüyüşü düzenlendi. İlk olarak Özgürlük ve Demokrasi Meydanında toplanan vatandaşlar daha sonra davul zurna eşliğinde Sungurbey Caddesi üzerinden Millet Bahçesine gitti. Yürüyüşte vatandaşlar, öğrenciler tarafından ‘Temiz Dünya, Temiz Deniz’ gibi pankartlar açıldı.

Millet Bahçesinde vatandaşlar davul zurna eşliğinde oyunlar oynadı. Etkinliğin sonundan Kırklareli Valisi Birol Ekici vatandaşlara fidan dağıttı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.