Kırıkkalede Gençlik Merkezi gönüllülerinden mavi kapak seferberliği

Kırıkkale'nin Yahşihan Ilçesinde Bir Araya Gelen Gençler, 'mavi Kapak' Toplama Kampanyası Ile Ortopedik Engellilere Umut Olunuyor.

Kırıkkalede Gençlik Merkezi gönüllülerinden mavi kapak seferberliği
Haberler'de Abone Ol

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bir araya gelen gençler, ’mavi kapak’ toplama kampanyası ile ortopedik engellilere umut oluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gönüllülük Kulübü projesi çerçevesinde Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri tarafından faaliyetler devam ediyor. Yahşihan Gençlik Merkezi üyeleri mavi kapakları toplayarak engelli bireylere ve geri dönüşüme destek oldu. Toplanılan mavi kapaklar ile ortopedik engellilerin kullandıkları araçların alınması hedefleniyor.

Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmaya yönelik yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yürütülen “Gönüllülük” projesi faaliyetleri yapılıyor.

Yürütülen projelerin toplumsal olarak önemli olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, gençlik merkezlerinin bu projelerde her zaman yer alacağını ifade etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.