Kırıkkalede 650 litre kaçak şarap ele geçirildi

Kırıkkale'nin Delice Ilçesinde 650 Litre Kaçak şarap Ele Geçirildi, Gözaltına Alınan 1 şahıs Hakkında Da Adli Işlem Başlatıldı

Kırıkkalede 650 litre kaçak şarap ele geçirildi
Haberler'de Abone Ol

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde 650 litre kaçak şarap ele geçirildi, gözaltına alınan 1 şahıs hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçak alkol satışı ve üretimi yapan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, İmirli köyünde kaçak alkol yaptığı tespit edilen M.Ç.’nin (53) evine operasyon düzenleyen jandarma, aramalar sırasında variller içerisine konulmuş 650 litre şarap ile bir miktar şarap yapımında kullanılan maya ele geçirdi. Ekipler tarafından gözaltına alınan M.Ç. hakkında adli işlem başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.