20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Kılıçaslan’dan potada çifte şampiyonluk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçaslan’dan potada çifte şampiyonluk
Abone ol
Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri basketbol takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Liseler Arası Basketbol Şampiyonası'nın final müsabakasında Hisarcıklıoğlu Liseleri'ne 66-39'lük üstünlük sağlayarak...
Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri basketbol takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Liseler Arası Basketbol Şampiyonası'nın final müsabakasında Hisarcıklıoğlu Liseleri'ne 66-39'lük üstünlük sağlayarak birinci oldu.

Atatürk Spor Kompleksi basketbol sahasında gerçekleştirilen final maçında Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri ile karşılaşan Kılıçaslan Liseleri rakibine 27 sayılık üstünlük sağlayarak Kayseri birincisi oldu. Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta ‘Boys Of Kılıçaslan’ topluluğu oynanan bütün maçlarda olduğu gibi yine ilginç gösterilere imza attı. Final maçının ardından birincilik kürsüsüne çıkan Kılıçaslanlı oyuncular kupalarını Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen’in elinden alırken; şampiyonada 2. olan Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri’nin kupasını da Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal takdim etti.Şampiyonanın bayanlar kategorisinde ise şampiyonluk kupasını Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni yenen Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kazandı.

Potada hem kulüplü Genç Erkekler kategorisinde hem de liseler arasında şampiyon olduklarını dile getiren Kılıçaslan Liseleri Okul Müdürü Salih Öngül, "Kılıçaslan ailesi olarak çifte şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. Bu bizim 7. şampiyonluk kupamız oldu. Amacımız 15-17 Ocak tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan grup maçlarını da geçerek başarımızı Türkiye şampiyonasına taşımak ve Kayseri’mizi en iyi şekilde temsil etmek, bize bu başarıları yaşatan oyuncularıma ve teknik ekibime çok teşekkür ediyorum." dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar