KENTSEVde Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN AKILLI ŞEHİRCİLİK ALANINDA HAYATA GEÇİRDİĞİ VİZYON PROJESİ “TEKSİN MERSİN” VE KENT CAZİBESİNİ ARTIRAN “MERKEZ PROJESİ”, KENTSEV LİDERLİĞİNDE MANAGEMENT PLUS TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ‘7. ULUSAL HER YÖNÜYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONGRESİ’NDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.

KENTSEVde Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül
Haberler'de Abone Ol

Mersin Büyükşehir Belediyesinin akıllı şehircilik alanında hayata geçirdiği vizyon projesi “Teksin Mersin” ve kent cazibesini artıran “Merkez Projesi”, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ödüle layık görüldü.


KENTSEV liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’, bu yıl ‘Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesinin başvuruda bulunduğu 2 proje farklı dallarda ödüle layık görüldü.


Büyükşehir Belediyesinin “Merkez Projesi”, ‘En İyi Kentsel Tasarım ve Yenileme Yapan Belediye Ödülü’, “Teksin Mersin” projesi de ‘En İyi Akıllı Şehir Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’ aldı. İstanbul’da düzenlenen etkinlikte ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.