‘Kentçizer atölyesi başladı

TEPEBAŞI BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘KENTÇİZER ATÖLYESİ’ İLE KATILIMCILAR, KENTİN FARKLI NOKTALARINDA ÇİZİMLER GERÇEKLEŞTİRİYOR.

‘Kentçizer atölyesi başladı
Haberler'de Abone Ol

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen ‘Kentçizer Atölyesi’ ile katılımcılar, kentin farklı noktalarında çizimler gerçekleştiriyor.


Bu doğrultuda düzenlenen Kentçizer Atölyesi de “yerinde, anında ve zamanında, kenti kâğıda aktarma” olarak bilinen çalışma ile kent çizimlerine ev sahipliği yapıyor. Kentin daha iyi algılanması, 20 sene sonra değişecek bir yapının belgelenmiş olması gibi amaçları olan atölyede katılımcılar, Tepebaşı’nın belirli bölgelerinde çizimler yapıyor. Atölyede ortaya çıkan eserlerin sergilenmesi ile son bulacağı atölyede 15 yaş ve üzeri katılımcılar yer alıyor. Zeynep Gül Bağan’ın eğitmenliğindeki atölyede katılımcılar, ilk olarak Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’in çizimlerini yaptı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.