Kemerin ilk kültür evi açılıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Girişimleriyle Yapımına Başlanan Kemer'in Ilk Kültür Evi Olma özelliği Taşıyacak Olan Kemer Belediyesi Kültür Evi 23 Nisan’da Açılıyor.

Kemerin ilk kültür evi açılıyor
Haberler'de Abone Ol

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun girişimleriyle yapımına başlanan Kemer’in ilk kültür evi olma özelliği taşıyacak olan Kemer Belediyesi Kültür Evi 23 Nisan’da açılıyor.

Liman Caddesi 85 ada 18 parselde yer alan Kemer Belediyesi Kültür Evi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 11.30’da düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilecek.

Yerel tarihçi Ramazan Kar’ın uzun yıllar boyunca toparladığı eşyaların yanı sıra Kemer yöresinde halkın kullandığı ev eşyaları, tarım aletleri, eski yaşantılara ait objeler, eski fotoğraflar ve birçok tarihi belgenin de sergileneceği Kültür Evi’nin Kemer turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Kemer’in ortak mirasını korumak ve canlandırmak amacıyla yapılan Kemer Belediyesi Kültür Evi, yerli ve yabancı misafirlerin de ilgisini çekecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.