Kaymakam Yandımata vatandaşlarla buluştu

YENİCE’NİN İLK KADIN KAYMAKAMI OLAN GİZEM YANDIMATA BERABERİNDE KURUM AMİRLERİ İLE BİRLİKTE İLÇEYE BAĞLI KÖYLERİ GEZEREK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Kaymakam Yandımata vatandaşlarla buluştu
Haberler'de Abone Ol

Yenice’nin ilk kadın Kaymakamı olan Gizem Yandımata beraberinde kurum amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köyleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.


Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Yenice Kaymakamı Yandımata, bu çerçevede ilçeye bağlı Şenköy, Çamlıköy ve Esenköy’e gitti. Köyün genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi alan Yandımata, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunları ve talepleri dinledi.


Güler yüzü ve cana yakın davranışlarıyla köylerde vatandaşın gönlünde taht kuran Kaymakam Yandımata, kaymakamlık kapılarının ardına kadar vatandaşlara açık olduğunu her türlü sorun ve taleplerini kendisine iletmelerini istedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.