08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaymakam Kürkcü esnafın nabzını tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Kürkcü esnafın nabzını tuttu
Abone ol
Ayancık Kaymakamı Mevlana Kürkcü, Esnaf Ziyaretleri Kapsamında Yalı Mahallesi’nde Faaliyet Gösteren Iş Yerlerini Ziyaret Ederek Esnafla Bir Araya Geldi.

Ayancık Kaymakamı Mevlana Kürkcü, esnaf ziyaretleri kapsamında Yalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Kaymakam Kürkcü, iş yerlerinin mevcut durumu, yürüttükleri faaliyetler ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Kürkcü, ilçedeki ticari hayatın geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yalı Mahallesi’nde ticari hareketliliğin artırılması ve yerel ekonominin güçlendirilmesine ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde, esnafların beklenti ve ihtiyaçları da ele alındı. Esnafın ilçenin ekonomik ve sosyal hayatındaki önemine dikkat çeken Kaymakam Kürkcü, devlet olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek tüm işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Ayancık Kaymakamlığı tarafından yürütülen esnaf ziyaretlerinin, ilçenin farklı mahalle ve bölgelerinde önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırat Üniversitesinde Harput Klasik Kıraat Meclisi Programı düzenlendi Önceki Haber

Fırat Üniversitesinde Harput Klasik Kıra...

Yunusemrede saz, söz ve şiir buluştu Sonraki Haber

Yunusemrede saz, söz ve şiir buluştu

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar