
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, “Yeter ki Sen Gülümse” projesi kapsamında Yusuf Mert Bayatça’nın doğum gününü evinde kutladı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yürütülen “Yeter ki Sen Gülümse” projesi çerçevesinde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Şehit Harun Saltalı Ortaokulu öğrencisi Yusuf Mert Bayatça’yı doğum gününde yalnız bırakmadı.
Şehit Mustafa Yağız Mahallesi’nde ikamet eden Yusuf Mert’in evine misafir olan Kaymakam Dolu ve eşi, öğrencinin 15. yaş gününü kutlayarak sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür dilediler.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, hem Yusuf Mert hem de ailesi için unutulmaz anlara sahne oldu.
Ziyaretin ardından duygularını dile getiren Bayatça ailesi, doğum günü sürprizinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu’ya teşekkür etti.
Toplumsal dayanışma ve öğrencilere moral vermeyi amaçlayan “Yeter ki Sen Gülümse” projesi, Kadirli ilçesinde gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Yorum Yazın