Kaymakam Arıkan çocukları sevindirdi

SARIGÖL KAYMAKAMI ALİ ARIKAN, SARIGÖL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEZMİ YILDIRAK, SARIGÖL İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ GÖKHAN YILDIRIM İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLERE OKULLARINDA DAHA GÜZEL SPOR YAPMALARI İÇİN ÇEŞİTLİ SPOR MALZEMELERİ DAĞITTI.

Kaymakam Arıkan çocukları sevindirdi
Haberler'de Abone Ol

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Sarıgöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım ile birlikte öğrencilere okullarında daha güzel spor yapmaları için çeşitli spor malzemeleri dağıttı.


Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Dindarlı Ahmet Yoldaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine spor malzemeleri dağıtarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.


Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, "Okullarımızdaki öğrencilerimizin sporu severek yapmaları ve boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri yararlı olur. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerinin okullarımızda dağıtımı devam etmektedir. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederim." dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.