Kayıp zihinsel engelli çoban 5 gündür aranıyor

DENİZLİ’NİN KALE İLÇESİNDE HAYVANLARI OTLATTIKTAN SONRA ORTADAN KAYBOLAN ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOBAN, 5 GÜNDÜR DAĞ TAŞ ARANIYOR.

Kayıp zihinsel engelli çoban 5 gündür aranıyor
Haberler'de Abone Ol

Denizli’nin Kale ilçesinde hayvanları otlattıktan sonra ortadan kaybolan zihinsel engelli çoban, 5 gündür dağ taş aranıyor.



Kale ilçesi Kayabaşı Mahallesinde yaşayan zihinsel engelli Ali Sarıkavak (37), hayvanları otlatmak için dağa çıktı. Bir süre sonra hayvanların geri gelmesine rağmen Sarıkavak’tan haber alınamadı. İlk başta bölgede araştırma yapan aile, sonuç alamayınca ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden jandarma ekipler, aldığı bilgiler doğrultusunda arama çalışması başlattı.



5 gündür bulunamadı


Bölge halkı ve ekiplerin 5 gün boyunca yaptığı arama çalışmaları sonuç vermedi. Çobanın gidebileceği her yere bakan ekipler, dron yardımıyla da bölgeyi kontrol etti. Gözü yaşlı aile gelecek mutlu haberi beklerken, mahallede seferberlik ilan edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.