Kastamonuda barajdan 2 bin 500 metre ağ çıktı, kurtarılan 225 sazan gölete bırakıldı

Kastamonu’nun Devrekani Ilçesinde Baraj Göletinde Hayalet Ağ Olduğuna Dair Ihbarı Değerlendiren Kastamonu Il Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ekipleri, 2 Bin 500 Metre Uzunluğunda Hayalet Ağı Sudan çıkarttı. Hayalet Ağa Takılan 225 Sazan Balığı Ise, Ağdan Kurtarılarak Tekrar Baraj Suyuna Geri Bırakıldı.

Kastamonuda barajdan 2 bin 500 metre ağ çıktı, kurtarılan 225 sazan gölete bırakıldı
Haberler'de Abone Ol

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde baraj göletinde ele geçirilen 2 bin 500 metre uzunluğundaki ağa takılan 225 sazan balığı, suya bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Devrekani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbarı değerlendirerek Devrekani ilçesinde bulunan Beyler Barajı Göleti’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler neticesinde baraj göletinde 2 bin 500 metre uzunluğunda ağ ile balık kafesi tespit edildi.

Sudan çıkartılan ağa takılı vaziyetteki 225 sazan balığını zarar görmeden kurtaran ekipler, tekrar gölete geri bıraktı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.