Karsta Haziran güzelliği

Türkiye’nin En önemli Turizm Merkezlerinden Birisi Olan Ve 4 Mevsim Bir Başka Güzelliğe Bürünen Kars’ta Her Tondan Açan çiçekler Renk Cümbüşü Yaşatıyor.

Karsta Haziran güzelliği
Haberler'de Abone Ol

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve 4 mevsim bir başka güzelliğe bürünen Kars’ta her tondan açan çiçekler renk cümbüşü yaşatıyor.

Tarihi Kars Kalesi, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yerini alan Ani Ören Yeri, Taş Köprü, 12 Havariler Kilisesi, Tarihi Osmanlı Evleri ve tabyalarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Kars, Haziran ayında rengarenk oldu.

Kars’ta açan çiçekler güzelliğiyle dikkati çekerken, sarı, beyaz, kırmızı, mor çiçeklerle kaplanan tarlalar ve araziler, yeşilin birbirinden güzel tonlarıyla bütünleşip adeta renk cümbüşüne dönüşürken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.