Karaman Belediyesi EMİTT Fuarında göz dolduruyor

Karaman Belediyesi, Dünyanın En Büyük Turizm Fuarından Biri Olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı'nda (emıtt) Göz Dolduruyor.

Karaman Belediyesi EMİTT Fuarında göz dolduruyor
Haberler'de Abone Ol

Karaman Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) göz dolduruyor.

İstanbul’da bu yıl 27’incisi düzenlenen uluslararası turizm ve seyahat fuarı kapılarını ziyarete açtı. 6 ile 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini alan Karaman Belediyesi fuarın ilk saatlerinden itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. 7. Salon 7401 numaralı bölümde stant açan Karaman Belediyesi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken, Karaman’ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, fuar boyunca katılımcılara tanıtılacak. Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayıp, şehirlerin markalaşmasına ev sahipliği yapan fuarı yerli ve yabancı binlerce katılımcının ziyaret etmesi bekleniyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.