Karaburundan Pasinler çıkarması

Erzurum Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Pasinler Ilçesi ‘huzur Toplantısı’ Buluşmasında Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi.

Karaburundan Pasinler çıkarması
Haberler'de Abone Ol

Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Pasinler İlçesi ‘Huzur Toplantısı’ buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıda vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, emniyet hizmetlerinin vatandaş odaklı bir anlayışla sürdürüleceğini vurguladı. Toplantıya, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Çelik, Altınbaşak Mahalle Muhtarı Nabi Budak, Yastıktepe Mahalle Muhtarı Ağa Sucu, Çamlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Birim Amirleri katılım sağladı.

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek yerinde denetimlerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.