Karabükte 1600 konut için başvurular 10 Kasımda başlıyor

Karabük’te çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanlığı Ile Toki Tarafından Yürütülen "ev Sahibi Türkiye" Projesi Kapsamında 1600 Sosyal Konut Için Başvurular 10 Kasım-19 Aralık 2025 Tarihleri Arasında Alınacak.

Karabükte 1600 konut için başvurular 10 Kasımda başlıyor
Haberler'de Abone Ol

Karabük’te Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından yürütülen "Ev Sahibi Türkiye" projesi kapsamında 1600 sosyal konut için başvurular 10 Kasım-19 Aralık 2025 tarihleri arasında alınacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından yürütülen "Ev Sahibi Türkiye" projesi kapsamında Karabük’te yapılacak olan sosyal konut sayısı belirlendi.

Proje kapsamında Karabük merkezde 1000, Eflani’de 50, Eskipazar’da 150, Ovacık’ta 50, Safranbolu’da 150 ve Yenice’de 200 konut olmak üzere toplam 1600 konut inşa edilecek.

Başvuruların Emlak Katılım, Ziraat ve Halk Bankası üzerinden 5 bin TL karşılığında yapılacağı bildirildi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, yaptığı açıklamada projenin Karabük’te konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.