Kanalizasyondan kaynaklanan su birikintisi asfaltı çökertti

KOCAELİ’DE D-100 YAN YOLDA KANALİZASYONDAN KAYNAKLANARAK ASFALT ÜZERİNDE BİRİKEN SU, YOLUN ÇÖKMESİNE SEBEP OLDU. EKİPLER, ÇÖKEN YOLDA OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI İÇİN ÖNLEM ALIRKEN TAHRİBATI DÜZELTMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Kanalizasyondan kaynaklanan su birikintisi asfaltı çökertti
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’de D-100 yan yolda kanalizasyondan kaynaklı olarak asfalt üzerinde biriken su, yolun çökmesine sebep oldu. Ekipler, çöken yolda olumsuzluk yaşanmaması için önlem alırken tahribatı düzeltmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Gebze ilçesi D-100 yan yol Hacı Halil Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asfaltın bir kısmında kanalizasyondan kaynaklanan su birikintisi oluştu. Biriken su, bir süre sonra yolda çökme yaşanmasına sebep oldu. Çöken yolu gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye polis ve İSU ekipleri sevk edildi. Yolun çöken kısmında olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler tarafından önlem alındı. Trafik tek şeritten verilmeye başlandı. Çökme anında herhangi bir aracın yoldan geçmemiş olmasıyla facianın eşiğinden dönüldü. Ekipler, yol üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.