160x600
29 Nisan, 2025, Salı
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kahtada düzenlenen gönül sohbetleri ilgi görüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahtada düzenlenen gönül sohbetleri ilgi görüyor
Abone ol
Kahta’da Düzenlenen Gönül Sohbetleri Ilgi Görüyor
Wordpress Hosting

Adıyaman Kahta Belediyesi’nin gönül sohbetleri programları yoğun ilgi görüyor.

Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi, Kahta Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, Kahta Belediyesi’nin "Gönül Sohbetleri" programı kapsamında görgü ve zarafet konularına odaklanan anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

"Âdâb-ı Muâşeret ve Zarâfet Programı" adıyla gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara sosyal hayatlarında daha bilinçli, saygılı ve zarif bir duruş sergilemeleri için rehberlik sundu. Program kapsamında haysiyet ve kişisel bakım, sofra ve misafirlik kuralları, hitap ve ses tonu kullanımı, selamlaşma ve oturma adabı ile kartvizit takdimi gibi konular ele alındı. Katılımcılar, günlük hayatta fark oluşturacak zarafet kurallarını öğrenirken, görgü kurallarının detaylarını keşfetme fırsatı buldu.

Etkinliğin konuşmacıları arasında gazeteci, yazar ve TV yapımcısı Sami Özey ile zarafet ve aile danışmanı Selda Boztepe yer aldı. Deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan konuşmacılar, katılımcılara günlük hayatta zarafetin, etkili iletişimin ve görgü kurallarının önemini vurguladı.

Programda nezaketin, saygının ve görgü kurallarının bireyler ve toplum üzerindeki etkisine değinen Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, "Toplumun temel taşlarını oluşturan saygı, nezaket ve zarafet, yalnızca bireysel ilişkilerimizi değil, aynı zamanda toplumsal huzurumuzu da güçlendiren değerlerdir. Bugün burada, geçmişten günümüze uzanan görgü kurallarını hatırlamak ve geleceğe daha saygılı, bilinçli bireyler yetiştirmek adına çok kıymetli bir buluşmaya tanıklık ediyoruz. Zarafet, sadece dış görünüşle değil, kalpten gelen bir incelikle anlam kazanır. Bu programın hepimize daha bilinçli ve saygılı bir yaşam biçimi sunmasının yanında, aynı zamanda da bu tür etkinliklerin bireyler arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ve sosyal hayata olumlu katkılar olacağına da inanıyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Programın sonunda, zarafet ve aile danışmanı Selda Boztepe ile gazeteci, yazar ve TV yapımcısı Sami Özey’e, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ve eşi Fatma Hallaç tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Kahta Belediyesi’nin programı kapsamında düzenlenen etkinlik, büyük ilgi görerek katılımcıların görgü kurallarına dair değerli bilgiler edinmesiyle keyifli ve öğretici anlara sahne oldu.

Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başlı, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincan Girlevikte kar; merkezde baharÖnceki Haber

Erzincan Girlevikte kar; merkezde bahar

Akçadağ Belediye Başkanı Ulutaş, depremzedelerle iftar yaptıSonraki Haber

Akçadağ Belediye Başkanı Ulutaş, depremz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar