Kahramanmaraşta yol çalışmaları

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TÜRKOĞLU’NDA YAKLAŞIK 7 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDAKİ KALEDİBİ,YOĞUNOLUK BAĞLANTI YOLUNDA GENİŞLETME VE ZEMİN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Kahramanmaraşta yol çalışmaları
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesinde yaklaşık 7 kilometre uzunluğundaki Kaledibi, Yoğunoluk bağlantı yolunda genişletme ve zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor.


Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımları çerçevesinde şehir genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, Türkoğlu’nda yaklaşık 7 kilometre uzunluğundaki Kaledibi, Yoğunoluk bağlantı yolunda genişletme ve zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiriliyor. Arterde gerçekleştirilen kazı, dolgu ve hafriyat çalışmalarının ardından sathi asfalt uygulamasına başlanacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından özellikle tarımla uğraşan vatandaşların yoğun olarak kullandığı arterde ulaşım standardı artırılacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.