Kafeteryada ölü bulunan genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan teslim alındı

EYÜPSULTAN’DA KAYBOLDUKTAN 4 GÜN SONRA KAĞITHANE’DEKİ BİR KAFETERYANIN TUVALETİNDE ÖLÜ BULUNAN GENÇ KIZIN CENAZESİ AİLESİ TARAFINDAN ADLİ TIP KURUMU’NDAN TESLİM ALINDI.

Kafeteryada ölü bulunan genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan teslim alındı
Haberler'de Abone Ol

Eyüpsultan’da kaybolduktan 4 gün sonra Kağıthane’deki bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulunan genç kızın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.


Eyüpsultan’da 4 gündür kayıp olan Seher Akkoyun (26) dün akşam saatlerinde Kağıthane’deki bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulunmuştu. Yanında şırınga bulunan ceset otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Genç kızın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Yakınları tarafından alınan genç kızın cenazesi Nurtepe Cemevi’ne götürüldü.


Genç kızını dayısı Müslüm Taşdemir, kendileriyle ilgili bir sorunu olmadığını söyleyerek, “Ölüm sebebi hakkında hiçbir bilgimiz yok. Telefonu kapalıydı ulaşamadık. Kayıp olduğu ilk gün kapatmıştı telefonunu sonra haber alamadık. Tekniker stajyerdi. Bizimle ilgili en ufak bir sorunu yoktu” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.