Kadirli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 105. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Kadirli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. F-16 savaş uçakları gösteri uçuşu yaparken, halk oyunları ve mehter takımı etkinlikleri düzenlendi.

Kadirli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 105. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında F-16 muharip uçakları, ilçe semalarında gösteri uçuşu yaptı.

Kadirli Stadyumu’nda düzenlenen törene AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Protokolün halkı selamlamasının ardından, Adana’daki İncirlik Üssü’nden havalanan 152. Filo Komutanlığına bağlı F-16 savaş uçakları, stadyum üzerinde yakın mesafeden kol uçuşu gerçekleştirdi.

Vatandaşlar, uçakların etkileyici gösterisini büyük bir coşkuyla izledi.

Kutlamalar kapsamında halk oyunları ekipleri sahne alırken, halk müziği konseri ve mehter takımı gösterisi düzenlendi.

Programın sonunda ise resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu eşliğinde sona erdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.