Kadınların kavgası kameraya yansıdı: Birbirlerini yerlerde sürüklediler

TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE KÖPRÜBAŞI MEVKİİ OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENDEN DOLAYI 3 KADIN BİRBİRİNE GİRDİ

Kadınların kavgası kameraya yansıdı: Birbirlerini yerlerde sürüklediler
Haberler'de Abone Ol

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Köprübaşı mevkii olarak adlandırılan alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 3 kadın birbirine girdi. Kavga anı anbean kameralara yansırken, kadınlar birbirlerini saçlarından tutup yerde sürükledi.


Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 3 kadın birbirine girdi. Yol ortasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan kadınları vatandaşlar zor ayırdı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında birbirine giren kadınlar, trafiği de durdurdu.



Saçlarından tutup asfaltta sürükledi


Kadınlar zaman zaman birbirini saçlarından tutup asfaltta sürükledi. Vatandaşların araya girmesiyle kadınlar olay yerinden ayrıldı. Olay anı ise vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülendi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.