Jandarmadan 45 anneye uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Afyonkarahisar’da Jandarma Ekipleri Tarafından Annelere Yönelik Ilçelerde Gerçekleştirilen Uyuşturucu Ile Mücadele Eğitimleri Bayat Ilçesinde Devam Etti.

Jandarmadan 45 anneye uyuşturucu ile mücadele eğitimi
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından annelere yönelik ilçelerde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele eğitimleri Bayat ilçesinde devam etti.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bayat ilçesinde bulunan Derbent İlköğretim Okulunda, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ projeleri çerçevesinde 45 vatandaşa yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda katılımcılara uyuşturucu başta olmak üzere diğer zararı alışkanlıklarla mücadele etmenin yolları anlatılarak, çocuk ve gençlerin korunması noktasında aileleri yapması gerekenler konusunda bilgi verildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.