Jandarma zehir tacirlerine ve sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor

Bartın Il Jandarma Komutanlığı Ekipleri Düzenledikleri Operasyonla Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Satıcılarına Göz Açtırmıyor.

Jandarma zehir tacirlerine ve sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor
Haberler'de Abone Ol

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonla uyuşturucu ve kaçak sigara satıcılarına göz açtırmıyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ş.N isimli şahsın iş yerine yaptıkları operasyonda 472 paket satışı yasak olan kaçak sigara ele geçirildi. Jandarma ekiplerinin Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde A.Z isimli şahsın iş yerinde uyuşturucu madde kullandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda ise 4 gram esrar, 3 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Her iki ayrı olayın şüphelileri alınan ifadelerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.