Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi

BÖLGEDE DENETİM VE İNCELEMEDE BULUNMAK ÜZERE SİİRT'E GELEN JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ARİF ÇETİN, SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi
Haberler'de Abone Ol

Bölgede denetim ve incelemede bulunmak üzere Siirt’e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacı Bektaşoğlu’nun makamında bir araya geldi.


Vali Hacıbektaşoğlu tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, Valilik Şeref defterini imzaladı. Daha sonra Valilik makamına geçen Orgeneral Çetin, burada Vali Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüştü.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaret anısına, Orgeneral Çetin’e Siirt Ulu Cami’yi simgeleyen bir maket hediye etti. Valilik ziyaretlerini tamamlayan Orgeneral Çetin, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.


Valilik ziyaretinde, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırmoğlu hazır bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.