İzmit'te sahilde görülen köpükte tehlikeli bulguya rastlanmadı

Kocaeli’nin Izmit Ilçesindeki Sekapark Sahilinde Görülen Yoğun Köpükle Ilgili Yapılan Ilk Analizlerde, Halk Sağlığı Ve Deniz Ekosistemi Açısından Tehlikeli Bir Bulguya Rastlanmadığı öğrenildi.

İzmit'te sahilde görülen köpükte tehlikeli bulguya rastlanmadı
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Sekapark sahilinde görülen yoğun köpükle ilgili yapılan ilk analizlerde, halk sağlığı ve deniz ekosistemi açısından tehlikeli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Sekapark sahilinde akşam saatlerinde denize açılan tahliye kanalında yoğun köpük oluştu. Beyaz köpüklerin kanal boyunca birikerek denize doğru ilerlemesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekipler, alanda inceleme yaparak numune aldı. Yetkililerden edinilen bilgilere göre, numuneler üzerinde yapılan ilk analizlerde deniz canlıları ve çevre açısından risk oluşturabilecek herhangi bir kimyasal madde tespit edilmedi. Köpüğün bir dere aracılığıyla sahile taşındığı ve sınırlı bir alanda etkili olduğu belirlendi.

Bölgede tedbir amaçlı kontroller sürerken, köpüğün kaynağının kesin olarak belirlenmesine yönelik incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.