08 Şubat, 2025, Cumartesi
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

İzci Liderlerinden Hafız Öğrencilere Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzci Liderlerinden Hafız Öğrencilere Ziyaret
Abone ol
Osmaniye İl Müftülüğü izci liderleri, hafız öğrencilere yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Google News

Osmaniye İl Müftülüğü izci liderleri, hafız öğrencilere yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye İzcilik Federasyonu ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Oymakbaşı Hizmet İçi Eğitim Kursu ve İzci Liderliği Temel Kursunu (LTK) tamamlamış din görevlileri, Şehit Hüseyin Cengiz Hafızlık Proje İmam Hatip Okulu ve Kuran Kursu'ndaki hafızlık hocaları ve öğrencilerle buluştu.

Hafızlık proje okulunda eğitimlerini sürdüren öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bu ziyaretin amacı, izcilik faaliyetleriyle öğrencilerin ruhen, bedenen ve ahlaken gelişimlerine katkıda bulunmaktı.

Kamp sonrası düzenlenen bu anlamlı buluşmada, izci liderleri ve hafızlık hocaları, yapılan faaliyetlerin öğrenciler üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Ziyaret sırasında, izcilik faaliyetlerinin hafız öğrencilerin motivasyonunu artırdığına dikkat çekildi.

Ayrıca, izcilik disiplini içinde eğitim gören hafız öğrencilerin başarısını daha da artırmak amacıyla aşama ödül sistemi çerçevesinde ödül programları ve yeni kamp planları yapıldı.

Kuran kursu hocaları, izci liderlerinin bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, düzenlenen kampların ve faaliyetlerin hafız öğrenciler üzerinde olumlu etkiler oluşturduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aranan 8 kişi teknede uyuşturucu ile yakalandıÖnceki Haber

Aranan 8 kişi teknede uyuşturucu ile yak...

Kaçak balık avcılığıyla mücadele sürüyorSonraki Haber

Kaçak balık avcılığıyla mücadele sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar