İyi Parti Sivas İl Başkanı Karasu'dan Kurban Bayramı Mesajı!

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İyi Parti Sivas İl Başkanı Karasu'dan Kurban Bayramı Mesajı!
Haberler'de Abone Ol

İyi Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karasu mesajında şunları söyledi:“Millet olarak bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar bizleri birbirimize bağlayan, hatırlanmayı, sevgiyi ve hoşgörüyü artıran müstesna günlerdir.

Bayram günlerinin kıymetini iyi bilmeli, bayramları bayram gibi yaşamalıyız.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, akrabalık bağlarını güçlendirmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Bunun yanında yardıma muhtaç insanları da gözeterek, gönüllerini almalıyız.

Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki; biz bir ve beraber oldukça, paylaştıkça güçlüyüz.

Milletimizi millet yapan tüm değerler, gelenek göreneklerle ve özündeki unsurlarla bayramlarımızı da bayram gibi yaşar ve yaşatırsak geleceğe bakışımızın da o denli güçlü olacağının farkında olmalıyız.

Bu vesile ile başta Sivaslı hemşehrilerim olmak üzere şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bayramımız mübarek olsun.”dedi.

İlyas SABANCI
İlyas SABANCI

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.