İSTOÇta kırtasiye denetimi, şüpheli ürünlerden numune alındı

Istanbul Ticaret Il Müdürlüğü Ekipleri, Yeni Eğitim öğretim Dönemine Az Bir Süre Kala Kırtasiyelerde Fiyat Ve ürün Güvenliği Denetimi Yaptı. Ekipler, şüpheli Gördükleri ürünlerden Numuneler Aldı.

İSTOÇta kırtasiye denetimi, şüpheli ürünlerden numune alındı
Haberler'de Abone Ol

İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim dönemine az bir süre kala kırtasiyelerde fiyat ve ürün güvenliği denetimi yaptı. Ekipler, şüpheli gördükleri ürünlerden numuneler aldı.

İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü ile Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri birlikte kırtasiye denetimi yaptı. Okulların açılmasına az zaman kala, eş zamanlı olarak birçok ilde yapılan denetim, İstanbul Bağcılar’da bulunan İSTOÇ’ta da gerçekleştirildi. Ekipler, gruplar halinde kırtasiye malzemesi satan firma ve dükkanlara girip ürünleri denetledi. İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri etiket fiyat kontrolü yaparken, Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri ise, ürünlerin güvenliğini kontrol etti. Ekipler, şüpheli gördükleri ürünlerden numune alarak haklarında rapor yazdı.

Tek tek ürünleri kontrol eden ekipler, kurallara uyması için iş yeri sahiplerini uyardı.

Görevlilerin denetimlerine devam edeceği öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.