İstinat duvarı arasına sıkışan kedi 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Bilecik Belediyesi Itfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Gece Saatlerinde Gelen Ihbar üzerine Bir Istinat Duvarı Arasına Sıkışan Kediyi, Yaklaşık 2 Saatlik Uğraşın Sonunda Kurtardı.

İstinat duvarı arasına sıkışan kedi 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı
Haberler'de Abone Ol

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde gelen ihbar üzerine bir istinat duvarı arasına sıkışan kediyi, yaklaşık 2 saatlik uğraşın sonunda kurtardı.

Bahçelievler Mahallesi Sümbül Sokak üzerinde istinat duvarı arasına sıkışan kedi, İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini seferber etti. Dün gece ece 23.30 sularında gerçekleştirilen kurtarma çalışmasında ekipler, büyük uğraşın sonunda kediyi, sıkıştığı yerden çıkardı. Mahalle ve hane sakinleri de ekipman yanı sıra ellerini kullanarak toprak ve taşlar arasına sıkışan kediyi kurtaran İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine, yoğun uğraşı dolayısıyla teşekkür etti.

Kedi ardından bir yaralanma olayı olmasından dolayı doğaya salındı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.