İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlunun annesi Sebahat Sarıalioğlu son yolculuğuna uğurlandı

1. Lig Kulüpler Birliği Ve Istanbulspor A.ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Annesi Sebahat Sarıalioğlu, Trabzon’un Of Ilçesinde Düzenlenen Cenaze Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı.

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlunun annesi Sebahat Sarıalioğlu son yolculuğuna uğurlandı
Haberler'de Abone Ol

1. Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu, Trabzon’un Of ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Sebahat Sarıalioğlu için Of ilçesindeki Çarşıbaşı Büyük Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Sarıalioğlu’nun cenazesi, aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcıları Taner Saral ve Kemal Ertürk’ün yanı sıra Sarıalioğlu ailesinin yakınları ve spor camiasından isimler katıldı. Sarıalioğlu ailesi, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.