İsrail’in Gazze’deki hastaneye saldırısı Adana ve Osmaniye’de protesto edildi

Adana ve Osmaniye'de, İsrail'in Gazze'deki elEhli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısı protesto edildi.

İsrail’in Gazze’deki hastaneye saldırısı Adana ve Osmaniye’de protesto edildi
Haberler'de Abone Ol

Adana ve Osmaniye'de, İsrail'in Gazze'deki elEhli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısı protesto edildi.

İsrail'in abluka altındaki Gazze'de bulunan elEhli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından Adana'da vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Adana Konsolosluğu önünde toplandı.

Hastanenin bombalanmasına tepki gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İsrail'e tepki göstererek, zulmün bir an önce sona ermesini istedi.

Konuşmaların ardından bir grup konsolosluğu taşlayarak içeriye girmeye çalıştı.

Gruba müdahale eden bir polis yüzünden yaralandı.

Polis ekipleri daha sonra grubu dağıttı.

Osmaniye

Osmaniye'de de İsrail'in Gazze'deki elEhli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısını protesto etmek isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail aleyhine sloganlar atan grup, Filistin'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Grup, ölenler için dua edilmesinin ardından dağıldı.

AA
AA

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.