160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İspirli ailesinin acı günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İspirli ailesinin acı günü
Abone ol
Gazeteci Muhammet Ispirli, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Hanefi Ve şehir Hastanesi Basın Ve Iletişim Danışmanı Emrah Ispirli Ve Akademisyen Burhan Ispirli’nin Anneleri Ayişe Ispirli Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı.

Gazeteci Muhammet İspirli, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Hanefi ve Şehir Hastanesi Basın ve İletişim Danışmanı Emrah İspirli ve akademisyen Burhan İspirli’nin anneleri Ayişe İspirli son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören anne Ayişe İspirli bugün sabah saatlerinde şehir hastanesinde vefat etti.

İspirli’nin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze namazına Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, basın mensupları, akademisyenler ve yakınları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimleri SıkılaştırdıÖnceki Haber

Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Den...

Mahallemde konser var etkinlikleri başlıyorSonraki Haber

Mahallemde konser var etkinlikleri başlı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar